Novo Firmware 0.9.1173

0.9.1173 Release Notes

Fixed
- Not receiving all ecm's

Added
- Possibility to downlaod several cam's from ONE server

Fixed
- Timeshift, its ok on FTA but on scrambled, emulator stops receive ECM when press pause, it can rewind and play,
but all after pause pressed is broken. API stop to send ecm data

Fixed
- On 30/11 in put the box in standby. On the 1st of December to data in the display as 31/11.
This was corrected when I powered the box in TV mode.

Fixed
- When using rewind/ff with time shift enabled -> emu stop to receive ECM data,
same happen when use pause button, emu stop to receive ecm data! Time shift not usable.

Fixed
- Playback of recorded files shouldn't need starts emu decoding

Improved
- When box stays in standby, time on VFD (and propably system time) going slower than must be, so clock getting later and later.

Improved
- When recording HD channels is frequently that record stops

Fixed
- After some times of viewing "ORF1 HD" there are freezers of some seconds (no picture).

Fixed
- On AC3 channels there are sound freezers every 10-12 seconds.

Improved
- On Sw 0.9.1029 SD and HD channels are not working fine, you can see that picture is not moving correct, some frames are missing

Fixed
- Factory reset, just should erase chanels, clear settings and recordings,
but don't touch on HDD contents like movies that i put, songs and so on

Improved
- Scanning with NIT making duplicate channels (and duplicate TP in list), seems if freq in list not exactly the same as in NIT.

Fixed
- In default TP list most TP from 36E have Left/Right swapped (Left = Horizontal, not Vertical!)"

Fixed
- If try to add manually TP's to one satellite withut any TP, like AMAZONAS for example,
the receiver will never scan or detect signal on this TP's / Satellite

Fixed
- On firmware version1120 - 36E sat have no transponders in list, and manual TP scan just crash CRTVCore

Improved
- Signal meter takes too long to update (10 seconds) or more. At this way signal meter is useless

Improved
- MKV sometimes not possible show subtitles if movie have more than one subtitle

Fixed
- The subtitles disappear after minute 60

Fixed
- On last software 0.9.1120 Subtitles on lest language don0twork very fine,
sometimes appear some strange Characters, but on previous version that was not happen.

Fixed
- When we start Browser and change on Movies and try Play movie we see in background last page from Browser.